E-learning met Maester.

Maester verbetert e-learning door eenvoudige tools te bieden om e-learning modules te creëren, opnieuw te gebruiken en te integreren. Dit wordt versterkt door uitgebreide statistieken en feedbackmogelijkheden. Ontdek de toekomst van online leren met Maester!

Nieuwe content maken

Het maken van een e-learning is eenvoudig en snel met de gebruiksvriendelijke editor van Maester. Wij bieden didactische richtlijnen en handige tips, die helpen tot de essentie te komen: het definiëren van de doelgroep, het vaststellen van leerdoelen, suggesties voor quizvragen en het opzetten van een effectieve structuur.

Bestaande content hergebruiken

Met Maester hergebruik je kennis in een handomdraai. Of je nou bestaande interne kennis in de vorm van een tekstdocument wil uploaden, of reeds ontwikkelde e-learning modules die beschikbaar zijn gesteld door andere Maester-gebruikers. Maester giet het in een passende vorm zodat niet iedereen het wiel elke keer opnieuw hoeft uit te vinden. 

Interactieve ervaring

Deelnemers krijgen een interactieve leerervaring met optimaal gebruiksgemak. Dankzij onze intuïtieve interface met elementen van gamification blijven deelnemers geboeid en betrokken. Zo zorgen wij dat kennis effectief wordt overgedragen.

We vertellen je graag meer

In een paar stappen zetten we een persoonlijke demo voor je klaar en laat Sophie, Emma of Tim je zien wat we voor je kunnen betekenen.

Statistieken en feedback

Onze uitgebreide gebruikersfeedback, gedetailleerde statistieken en data-analyse zijn essentieel om de effectiviteit van een module in kaart te brengen. Aan de hand van deze gegevens genereren wij alvast wat praktische tips en trucs. Met deze inzichten maak je met plezier de volgende stap naar de optimale e-learning.

Koppelen met bestaande systemen

Het integreren van Maester met bestaande systemen is eenvoudig en flexibel. De software ondersteunt Single Sign-On (SSO), Learning Tools Interoperability (LTI) en aangepaste API’s, waardoor het moeiteloos aansluit op jouw huidige technologische infrastructuur en toegang voor deelnemers vereenvoudigt.