LP E-learning: Woningbouwversnelling onder de Omgevingswet

Omgevingswet –
De Intaketafel

Intro tekst

 

Leerdoel

Leeruitkomst

 

Duur

computer e-learning omgevingswet mock up

Ook interessant?


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /home/maester/domains/maester.com/public_html/wp-content/plugins/maester/maester.php on line 342

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /home/maester/domains/maester.com/public_html/wp-content/plugins/maester/maester.php on line 343
Omgevingswet: Het doel

Omgevingswet: Het doel


De verbeterdoelen van de Omgevingswet draaien om meer inzichtelijkheid, meer samenhang, snellere besluitvorming en meer lokale afwegingsruimte. Wat zijn de uitgangspunten, hoe werkt de digitalisering en welke cultuuromslag dient plaats te vinden?

Vergunningsproces

Vergunningsproces


De standaard vergunningsprocedure wordt teruggedrongen naar 8 weken. Hierdoor moeten de nodige stappen sneller afgelegd worden, wat vraagt om meer inspanning en efficiëntie.

Probeer 7 dagen kosteloos uit – Daarna onbeperkt toegang voor al jouw collega’s tot 3 e-learnings voor 6 maanden, en dat voor maar €960 euro excl. btw!

 

Interessante blogs

Q&A vraag en antwoord woningbouwversnelling omgevingswet vraagteken huis

Webinar woningbouwversnelling: Vraag en antwoord

Tijdens het webinar over keuzes maken bij de woningbouwversnelling is een aantal vragen toegestuurd door kijkers. Deze vragen zijn beantwoord door de tafelgasten Ingrid Kersten, Jola van Dijk en Margi de Bruin. 'Werken met een ...
Verder lezen.
Samenwerken binnen de Omgevingswet kennis delen links computers

Samenwerken binnen de Omgevingswet

De woningbouwversnelling vraagt om een flinke versnelling van de bouw van nieuwe woningen. Deze verantwoordelijkheid komt bij gemeenten te liggen, die ook al de uitdaging hebben om de Omgevingwet in te voeren. Naast het belang ...
Verder lezen.

De Omgevingswet: Kansen en obstakels voor de woningbouwversnelling

Ingrid Kersten is specialist op het gebied van Omgevingswet en partner bij BMC. We hebben haar een aantal vragen gesteld over wat de Omgevingswet is en welke obstakels en kansen deze met zich meebrengt voor ...
Verder lezen.

Q&A

Hoelang duurt het voordat ik live kan met de e-learning binnen mijn organisatie?

Wanneer je één of meerdere e-learnings op gebied van Omgevingswet overneemt van Maester, kost het ongeveer een week om dit uit te rollen binnen jouw organisatie. Maester dient de medewerkers uit jouw organisatie namelijk toegang te geven tot de e-learning. Daarnaast kan het wenselijk zijn dat de e-learning wordt aangepast in eigen huisstijl.

Is het mogelijk dat ik zelf eigen e-learnings ontwikkel via Maester, wanneer ik een e-learning over de Omgevingswet aanschaf?

?? Tim

Welke investering vraagt Maester?

Wil je toegang voor al jouw collega’s tot 3 e-learnings voor 6 maanden? De totaalprijs is €960 euro exclusief btw. Het maakt in dit geval niet uit hoeveel mensen er gebruik maken van Maester of hoeveel e-learnings er afgerond worden.

Wanneer komen de e-learnings over Woningbouwversnelling uit?

Het gaat om een leerlijn van twee e-learnings waarin we inzoomen op de woningbouwversnelling zelf, maar ook op welke invloed de invoer van de Omgevingswet op deze versnelling kan hebben. De e-learnings worden in week .. beschikbaar gesteld. Nu al interesse? Laat ons dit weten door een e-mail te sturen naar hello@maester.com.

Welke begeleiding krijg ik vanuit Maester wanneer ik een of meerdere e-learnings aanschaf?

Krijg opleidingsadvies
voor jouw organisatie.

Ben je benieuwd wat een lidmaatschap bij Maester voor jouw medewerkers kan betekenen? Neem contact met ons op om tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor jouw organisatie te verkennen!

hello@maester.com
023 230 2135

teske stroet maester content manager

Teske Stroet – Content Manager

Deze gemeenten
leren al van elkaar!