Aanvraagformulier e-learnings webinar Omgevingswet x Woningbouwversnelling

Maak onbeperkt gebruik van al onze e-learnings, mét al je collega’s!

 

Was jij aanwezig bij het webinar ‘Keuzes maken bij de woningbouwversnelling’? Maak dan nu kosteloos onbeperkt gebruik van onze – speciaal daarvoor ontwikkelde – e-learnings!

Wil je de e-learnings delen met je hele afdeling of team? Dat kan! Vrije toegang voor al je collega’s nu voor maar 960 euro! Op deze manier zorg je ervoor dat jij én jouw team voorbereid zijn op de nieuwe Omgevingswet.

 

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Welke e-learning zijn inbegrepen?

Aanvraagformulier

Q&A.

Wat zijn de kosten?

Om iedereen kennis te laten maken met Maester hebben we een tijdelijke actie waarbij jij en al jouw collega’s kunnen volgen gedurende 6 maanden. De totaalprijs is €960 euro (exclusief btw) en het maakt niet uit hoeveel collega’s er gebruik van maken. Hoe tof is dat?!

Kan ik het ook uitproberen?

Wij willen alleen samenwerken met tevreden klanten. Mocht je daarom niet tevreden zijn of om welke reden dan ook er toch geen gebruik van willen maken, laat het ons dan binnen 7 dagen nadat wij jullie toegang hebben gegeven, weten. Wij sturen dan geen factuur.

Hoe lang duurt het voordat wij toegang krijgen?

Zodra je aan ons hebt doorgegeven welke e-learnings je wilt gebruiken en inzien, kost het ons maximaal een week om jullie organisatie toegang te geven. Dit hangt voornamelijk af van hoe lang het duurt voordat wij weten welke medewerkers jullie toegang willen geven.

Krijg ik ook begeleiding? 

We bieden volledige ondersteuning en ontzorgen tijdens deze periode. Ons Customer Success team staat voor jullie klaar tijdens het klaarzetten van e-learnings en het uitleggen aan jouw collega’s hoe alles werkt.

Kan ik de e-learnings ook personaliseren? 

Ja, dat is mogelijk bij een regulier abonnement bij Maester waarmee je ook zelf e-learnings kunt ontwikkelen.

Maester bv.
Wilhelminastraat 43A
2011 VK Haarlem

Telefoon: 023 230 21 35
E-mail: hello@maester.com

KVK 63001470