Peter Steenkamer

Peter Steenkamer

Peter Steenkamer
Waternet

Ik ben academiebouwer. Het starten of verder uitbouwen van een academie (of interne bedrijfsschool) vind ik het leukste dat er is.

Ontwikkelen is belangrijk, maar ik word pas echt blij als ik zie dat iemand er wat aan heeft en er iets mee kan. En dat geldt ook voor groepen en organisaties. Dat is zo leuk aan het bouwen van academies: mensen stimuleren en faciliteren in het gestructureerd werken aan hun ontwikkeling zodat ze meer plezier hebben en tot betere resultaten komen.

Werken aan je ontwikkeling gaat het beste als je werkt vanuit kracht, vanuit aanwezige talenten bij mensen. Ik vind mooi om te zien wanneer mensen werken vanuit een plan. Dus niet hapsnap cursussen volgen, maar goed nadenken wat wanneer iemand verder brengt. Mijn motto is: ‘Succes voor jou, is succes voor mij’.

Word ook een
maker.

Via Maester kan iedereen trainingen plaatsen, overnemen, verbeteren en weer terugplaatsen, waardoor de content van iedere training én die van Maester als geheel, doorlopend verrijkt wordt met de kennis, inzichten en behoeften van alle gebruikers.