Over Maester

Scale-up in e-learning.

De visie van Maester.

Gemakkelijk kennis maken, delen en vinden: voor iedereen.

Onze missie is iedereen in staat stellen om zonder technische-, onderwijskundige-, of didactische achtergrond, kwalitatief goede e-learnings te ontwikkelen. Wij leren van onze gebruikers en zetten deze kennis om in slimme en gebruiksvriendelijke tools die effectief leren en de nieuwste technologie samenbrengen.

De missie van Maester.

Zoveel mogelijk mensen laten leren van elkaar.

Al eeuwenlang leren mensen van elkaar. Een kind imiteert de uitspraak van ouders en spreekt voor het eerst een woord uit. Een arts bouwt voort op onderzoek van anderen om zijn advies te onderbouwen. We leren van elkaars ervaringen en eerder gemaakte fouten. Maester stimuleert dit door kennis onderling te delen en hierdoor het wiel niet opnieuw uit te vinden. Zo willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen leren van elkaar.

teamfoto Maester

Werken bij Maester?

Maester groeit hard. Steeds meer organisaties ontdekken dat ‘leren van elkaar’ anders kan… en dat Maester dat veel gemakkelijker maakt. Om al die klanten goed te kunnen bedienen, hebben wij gedreven professionals nodig, die begrijpen wat Maester bijzonder maakt en die zelf ook willen leren van elkaar. Bel ons, of kijk eens bij onze vacatures!