Over Maester

Scale-up in e-learning.

De visie van Maester.

Kennis is er om gedeeld te worden.

 

‘Samenwerken’ leidt tot meer dan de som der delen. Dat geldt ook voor ‘samen leren’. Juist wanneer je kennis deelt, kun je voortbouwen op elkaars kennis én deze verrijken. Bovendien voorkom je dat het wiel opnieuw wordt uitgevonden: een e-learning die elders al succesvol is ontwikkeld, hoeft zo niet ‘from scratch’ te worden bedacht. Door hergebruik ontstaan kennis-ecosystemen waarmee moeite, tijd én geld wordt bespaard. Daarom helpen wij learning communities op te zetten; zowel binnen één bedrijf of instelling, als tussen verschillende organisaties binnen een sector of vakgebied.

De missie van Maester.

E-learning laagdrempelig en flexibel maken.

‘Een leven lang leren’ is inmiddels noodzakelijk om alle ontwikkelingen op ieders vakgebied te kunnen bijhouden. E-learnings hebben door hun plaats- en tijdafhankelijke karakter hun meerwaarde al ruimschoots bewezen. Helaas wordt het ontwikkelen van e-learnings vaak als lastig, tijdrovend en duur ervaren, terwijl dat helemaal niet hoeft. Wij hebben inmiddels bewezen dat het maken en delen van e-learnings intuïtief, efficiënt en flexibel is. Juist die laagdrempeligheid helpt om e-learning daar te brengen waar het hoort: op de werkvloer

De ambitie van Maester.

Iedereen leert van elkaar.

Met onze laagdrempelige auteurstool, onze learning communities en de services die wij bieden rondom het ontwikkelen, gebruiken, en delen van e-learnings, zetten wij de nieuwe standaard voor het ‘Leren van elkaar’ door en voor professionals.

teamfoto Maester

Werken bij Maester?

Maester groeit hard. Steeds meer organisaties ontdekken dat ‘leren van elkaar’ anders kan… en dat Maester dat veel gemakkelijker maakt. Om al die klanten goed te kunnen bedienen, hebben wij gedreven professionals nodig, die begrijpen wat Maester bijzonder maakt en die zelf ook willen leren van elkaar. Bel ons, of kijk eens bij onze vacatures!