LP Facilitaire dienst

Opleiden medewerkers facilitaire dienst.

Ziekenhuizen komen uit een zware periode. Meer nog dan bij andere zorgmedewerkers, zijn de leerbehoeften van facilitaire medewerkers ondergesneeuwd tijdens de COVID pandemie. Omdat juist ook facilitaire medewerkers een onmisbare rol vervullen in het functioneren van ziekenhuizen, biedt Maester graag een helpende hand. Tijdens de maand juni staat bij ons de Facilitaire Dienst centraal.

Facilitair leren door
e-learning.

Om facilitaire medewerkers effectief en gemakkelijk op te leiden,
hebben we de mogelijkheden voor jouw ziekenhuis op een rijtje
gezet.

Medewerkers bijscholen

Medewerkers bijscholen


Jouw medewerkers bekwaam houden op een manier die past bij hun manier van werken en hun opleidingsniveau?

Snel en effectief onboarden

Snel en effectief onboarden


Nieuwe medewerkers snel en efficiënt onboarden?

Een goed opleidingsdossier

Een goed opleidingsdossier


Een goed opleidingsdossier hebben bij de eerstvolgende controle van de Inspectie?

Uniforme werkwijze

Uniforme werkwijze


Wil jij je aanpak rondom schoonmaken, catering en hospitality in jouw ziekenhuis uniformeren?

Kennis hergebruiken

Kennis hergebruiken


Wil jij meeliften op de successen van andere ziekenhuizen in plaats van steeds opnieuw het wiel uitvinden?

Werkplek leren

Werkplek leren


Wil je ‘Werkplek leren’ echt handen voeten geven en jouw medewerkers in staat stellen om door het scannen van QR-codes op de werkvloer direct bij relevant informatie te kunnen?

Dit moet je weten


Hoelang duurt het onboarden van ons team op Maester?
Wanneer je de bestaande e-learnings op gebied van facilitair overneemt van andere organisaties en personaliseert, kost het ongeveer twee weken. Ga je zelf aan de slag met de ontwikkeling van geheel nieuwe e-learnings (eventueel onder begeleiding van Maester), duurt dit ongeveer 4-8 weken.


Welke investering vraagt Maester?
Normaal gesproken sluiten wij lidmaatschappen af op basis van het aantal medewerkers in een organisatie(onderdeel). De totaalprijs voor een pilot-lidmaatschap van zes maanden is €5.000 euro, inclusief 1maand gratis gebruik van Maester. Deze actie geldt voor alle lidmaatschappen voor Facilitaire Diensten die tijdens de actiemaand juni 2022 worden afgesloten. Het maakt in dit geval niet uit hoeveel mensen er gebruik maken van Maester, hoeveel e-learnings er afgerond worden of hoeveel e-learnings er gedeeld/gemaakt worden.


Hoeveel e-learnings zijn via Maester beschikbaar?
Binnen onze Ziekenhuis community worden veel e-learnings gedeeld, waarvan er tientallen direct toepasbaar zijn voor jouw Facilitaire team(s).

Wie t/m 30 juni een pilot-lidmaatschap van 6 maanden afsluit op de Ziekenhuis community van Maester, krijgt één maand gratis.

Krijg opleidingsadvies
voor jouw ziekenhuis.

Ben je benieuwd wat een lidmaatschap bij Maester voor jouw facilitaire medewerkers kan betekenen? Neem contact op met Patrick om laten we tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor jouw organisatie verkennen!

patrick@maester.com
06 53 28 43 12

Patrick Blom — COO Maester

“We waren verbaasd hoeveel trainingen er al gedeeld zijn via Maester. Veel daarvan hadden we zelf nog niet. Nu we de trainingen kunnen overnemen, hoeven wij ze alleen nog op maat te maken. Dat scheelt zóveel tijd.”

 
 
 
Sandra Kozar — Adviseur Opleiding & Ontwikkeling, St. Antonius Ziekenhuis

Deze ziekenhuizen
leren al van elkaar!

 

Ziekenhuizen delen hun ervaring met Maester.

Op 24 mei houden Martha Jorna van Medisch Centrum Leeuwarden en Sandra Kozar van St. Antonius een webinar voor Profportaal zorg over hun ervaringen met Maester voor hun Facilitaire Diensten. Klik hieronder om deze ervaringen te bekijken.