E-learnings

E-learnings.

Wat is jouw learning challenge?

Het inzetten van e-learnings werkt het beste wanneer de leeruitdaging helder is. Wij nemen jouw learning challenge daarom graag als uitgangspunt voor onze samenwerking.

Nu al meer dan 500 e-learnings beschikbaar!

E-learnings Omgevingswet x Woningbouwversnelling.

Het aantal vergunningsaanvragen stijgt, de Omgevingswet brengt nog niet direct versoepeling mee en de middelen blijven nagenoeg gelijk. Om toch te kunnen voldoen aan het doel van de woningbouwversnelling moet je (als gemeente) leren kiezen.

Maester helpt gemeenten met het begrijpen van de extra complexiteit van de combinatie van de Omgevingswet en de woningbouwversnelling onder andere door middel van e-learnings.

Een greep uit ons aanbod voor gemeenten.

Omgevingswet: De basis

Omgevingswet: De basis


De Omgevingswet bundelt, moderniseert en vereenvoudigt de regels voor ruimtelijke projecten. Het doel van de Omgevingswet is een gezonde en veilige leefomgeving of eigenlijk het benutten en beschermen van deze. Maar hoe wordt dit gerealiseerd?

Intaketafel

Intaketafel


Het vergunningsproces gaat van start en een aanvraag komt binnen. Vervolgens loopt deze vele stappen af. Veel mensen krijgen hiermee te maken, maar hoe verloopt het proces precies? En wat zijn daarin de rollen van deelnemers van de Intaketafel?

Participatie

Participatie


Onder de Omgevingswet speelt participatie een grote rol, het is zelfs een verplicht onderdeel geworden van het vergunningsproces. Belangrijke aspecten hierbinnen zijn vertrouwen, gelijkheid en draagvlak. Maar hoe wordt dit behaald?

 

Een greep uit ons aanbod van de Waterschap community

De omgevingswet

De omgevingswet


Wat betekent de nieuwe manier van werken voor jou? Na deze e-learning ken je de belangrijkste feiten, inzichten en de drie sporten van de Omgevingswet voor waterschappen.

Wet natuurbescherming

Wet natuurbescherming


Hoe voorkom je dat je dat Wet natuurbescherming niet overtreedt als de natuur overal is? Na deze e-learning ken je de belangrijkste aspecten van de Wet natuurbescherming, zoals soorten bescherming, maar ook gebiedsbescherming en de maatregelen.

Ziekteverzuim voor medewerkers: actief werken aan herstel

Ziekteverzuim voor medewerkers: actief werken aan herstel


Wat zijn de hoofdlijnen van het verzuimproces en wat moet jij doen? Na het volgen van deze e-learning weet je niet alleen wat je moet doen en weten als je een paar dagen ziek bent, maar ook wanneer je langdurig ziek bent.

Een greep uit ons aanbod van de Ziekenhuis community

Schoonmaak isolatiekamers SEH en IC

Schoonmaak isolatiekamers SEH en IC


Je gaat werken op de IC of SpoedEisendeHulp; een plek met veel kwetsbare patiënten. Na het volgen van deze e-learning weet je hoe isolatiekamers op de SEH en IC moeten worden schoongemaakt.

Catering: voedingsleer, ziektebeelden en dieetkenmerken

Catering: voedingsleer, ziektebeelden en dieetkenmerken


"Welke voeding kan de patiënten ondersteunen? Welke voeding is juist goed of juist slecht in het geval van diverse ziektes? Na het volgen van deze e-learning weet je welke aanpassingen je in voeding kunt maken om te helpen bij bepaalde ziektebeelden."

Diabetes: Diabetes Mellitus type 1 en 2

Diabetes: Diabetes Mellitus type 1 en 2


Je komt tijdens jouw werk in aanraking met patiënten die Diabetes Mellitus type 1 en 2 hebben. Na deze e-learning weet je alle oorzaken, risicofactoren en andere belangrijke aspecten van Diabetes Mellitus type 1 en 2.

Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden voor het bedrijfsleven

E-mailing in English

E-mailing in English


Hoe schrijf je nou eigenlijk een correcte e-mail in het Engels? Na het volgen van deze e-learning weet je hoe de opbouw van een Engelse e-mail eruit ziet, welke Engelse zinnen er nodig zijn om een e-mail op te stellen en alles over de Engelse grammatica en uitspraken.

Skins Basis | Parfum

Skins Basis | Parfum


Wist je dat geur net als muziek direct een bepaald gevoel of een ervaring bij kan je oproepen? Na het volgen deze e-learning weet je alles over hoe parfum ooit ontstaan is, wat verschillende geurfamilies zijn en welke gebruiken en rituelen tot de dag van vandaag de parfum wereld hebben beïnvloed.

Melden van incidenten en gevaarlijke situaties

Melden van incidenten en gevaarlijke situaties


Bevind jij je wel eens in een onveilige situatie? Dan is het van belang dat je dit meldt bij jouw werkgever. In deze e-learning leer je daarom alles over het melden van incidenten en gevaarlijke situaties.

“Eigenlijk waren we genoodzaakt om een specifieke module in te kopen: een aanzienlijk bedrag. Toen bleek dat een ander aangesloten ziekenhuis de module al reeds had aangeboden via Maester.”

Martha Jorna — Specialist Digitale Leermiddelen / MCL Academy
Medisch Centrum Leeuwarden